'Klovn for Livet' vises den 22. september på TV2 kl. 20:00 / by Mauricio Gonzalez-Aranda

Den 22. september vises Ida Grøn's TV version af Klovn for Livet på TV2. 

Gennem dage fyldt med gråd og grin, får publikum et unikt indblik i dagligdagen på Skejby Sygehus- børnekræftafdeling. 

I en periode på knap to år følger vi hospitalsklovnen Angus og den 6-årige Tobias, der er ramt af en aggressiv kræftform. De mange måneders jævntlige indlæggelse og smertefulde behandlinger mildnes af Angus' tilstedeværelse. Med humor, leg og nærvær tager Angus og Tobias kampen op mod kræften - de duellerer i Guitar Hero, gør gangene usikre som maskeklædte banditter, spiller Uno og bestiller livretter, der inkluderer sovs - masser af sovs. Langsomt udvikles et venskab. 

Dette er en historie om at være helt alene, og at have nogen at være alene sammen med.