'Verdens Bedste Kok' på DR2 tirsdag d. 15. november / by Mauricio Gonzalez-Aranda

Kl. 20:45 d. 15/11 vises Rasmus Dinesens dokumentarfilm Verdens Bedste Kok på DR2 i Dokumania-programrækken. Filmen er produceret af Monica Hellström for Final Cut for Real.

I 8 år har kokken Rasmus Kofoed været besat af en drøm - en drøm om at vinde Bocuse d'Or - det individuelle verdensmesterskab for kokke i finere gourmetmad. Filmen følger Rasmus Kofoed de sidste 6 måneder op til mesterskabet og kommer under huden på den 36-årige kok og fortæller historien om en besættelse og et job som minder mere om en elitesportsgren end noget andet. Den giver et sjældent indblik i en verden, hvor man oplever Rasmus og hans ekvilibristiske leg i køkkenet, og den viser, hvad det kræver af tid, passion og troen på sig selv for at opnå det ypperligste, nemlig at kunne konkurrere med verdens bedste kokke. 

Filmen sendes også 19.11.11

//

On Tuesday November 15 Rasmus Dinesen's new documentary "The World's Finest Chef", produced by Monica Hellström for Final Cut for Real, will be broadcast on DR2 in the Dokumania-series. 

There will be a rerun on November 11.