The Human Scale DVD - Til Institutioner (Only in Denmark)

Thumbnail_thehumanscaledvd.png
Thumbnail_thehumanscaledvd.png
sale

The Human Scale DVD - Til Institutioner (Only in Denmark)

114.99 219.99

Ved køb af denne version af filmen medfølger retten til at vise filmen i uddannelsesmæssige sammenhænge, så længe visningerne er ikke-kommercielle.


Quantity:
Add To Cart

Synopsis: Gigantiske motorvejsnet, skyhøje bygninger og menneskeliv, der lever i hver deres separate betonkasse. Storbyen er blevet moderne, men hvordan passer metropolernes udformning egentlig til menneskets behov og adfærd? Den danske stjerne-arkitekt Jan Gehl og hans crew af arkitekter har en humanistisk mission. De vil generobre byerne efter bilernes invasion og indrette byer i menneskeskala, så de bygger på livskvalitet og bæredygtighed. Og så de passer til fodgængere og cyklister frem for biler. "Reclaim public space," lyder kampråbet. Gehls fokus på sammenhængen mellem menneskeskabt miljø og livskvalitet bakkes op af arkitekter og byplanlæggere i hele verden. Fra København til Beijing, fra Shanghai til New York, fra Los Angeles til Melbourne, og fra Christchurch til Dhaka - og det er netop med visionen om det nære byrums potentiale, at "The Human Scale" formidler Gehls mangeårige arbejde med byplanlægning i dansk og international kontekst.

Længde: 77 min

Sprog: Dansk og engelsk.

Instruktør: Andreas M. Dalsgaard

Producer: Signe Byrge Sørensen for Final Cut for Real

Produceret med støtte fra Realdania.

Medvirkende: Jan Gehl, Jiangyan Wang, Bob Parker, Ruhan Shama, He Dongquan,  David Sim, Janette Sadik-Khan, Jeff Risom, Paul Steely White, Kristian Villadsen, Rob Adams, Helle Søholt, Hugh Nicholson.