En God Død / Last Dreams - DVD

Thumbnail_engoddød.png
Thumbnail_engoddød.png

En God Død / Last Dreams - DVD

19.99

Ved køb af denne version af filmen medfølger udelukkende retten til at vise filmen i privat regi.

Quantity:
Add To Cart

SYNOPSIS

En god død følger tre kvinders sidste tid på et hospice, sidste stop før døden. Igennem samtaler med præsten, lægen og sygeplejerne vises deres følsomme og ærlige reflektioner om døden og livet, der er gået.

Gennem kvinderne får vi et indblik i hvad det betyder at nærme sig livets afslutning i vores samfund. Vi hører om deres sidste drømme, og vi er tilstede, når de finder ordene til at sige ”Undskyld” eller ”Jeg elsker dig”. Filmen viser hvordan et hospice kan give mennesker livskvalitet i den sidste tid og omsorg på en respektfuld og kærlig måde. Samtidig er filmen et ærligt portræt, som ikke ser væk i de svære øjeblikke. En god død er en hjerteskærende vemodig fortælling, men alligevel beroligende, munter og håbefuld.

Last Dreams follows three women during their stay at a hospice. Through their conversations with the doctor, the priest and the nurses, we witness their thoughts and reflections about death, and the life that has passed. Last Dreams is a heart-breaking story, yet calming, humorous and hopeful.

 

Skrevet og instrueret af Estephan Wagner

Producer: Signe Byrge Sørensen

Klipper: Henrik Vincent Thiesen

Komponist Roger Goula

Produceret af Final Cut for Real ApS

Med støtte fra New Danish Screen

Originaltitel: En god død

Dokumentarfilm

Længde: 58 min.

År: 2013.

Undertekster: Dansk & Engelsk.

Sprog: Dansk.

Ekstramateriale: Trailers.

Format: 16:9.