About

Abacus_white.jpg
 
 

Dokumentarfilmselskab søger bogholder/regnskabsmedarbejder

Final Cut for Real er et etableret filmselskab, der er specialiseret i dokumentarfilm. Vi er fire producere og en postproducer, samt en lang række freelancere, for eksempel instruktører, fotografer, klippere, medvirkende. 

Vi søger en bogholder/regnskabsmedarbejder på deltid (ca. 2-3 faste dage om ugen (gennemsnitligt ca. 20 timer)). Arbejdet foregår hos os på Østerbro i København. Jobbet indeholder bogføring, betalinger, fakturaer, løn til fastansatte og freelancere, moms, årsregnskab til revisor etc. Vi bruger bogføringssystemet winfinans og arbejder meget i excel.

Vi leder efter en person, der har erfaring fra allround regnskabsarbejde i en mindre virksomhed, meget gerne baseret på projektregnskaber, da hver af vores film har sit eget regnskab. Vi arbejder meget internationalt, så godt engelsk, både i skrift og tale er en nødvendighed. Det er en fordel, hvis du kender til filmbranchen, men erfaring fra andre brancher baseret på projekter kan absolut også bruges.

Vi har en financial controller en dag om ugen, som står for projektregnskaber til Det Danske Filminstitut, EU’s Creative Europe etc. og firmaoverblik, så vores bogholder skal kunne arbejde selvstændigt i det daglige, og overlevere til vores financial controller.

Du kan læse mere om os og vores film på www.finalcutforreal.dk

Send gerne CV og skriftlig ansøgning til Signe Byrge Sørensen – byrge@final-cut.dk.

Ansøgningsfrist er d. 20. august.